Miksi mikään ei onnistu?

Kaikki on niin vaikeaa. En saa aikaiseksi juuri mitään. En tiskaa, imuroi, pese pyykkiä tai muutenkaan siivoa. Kaupassa käydessänikin mukaan tarttuu vain einesruokia ja herkkuja. Mikä minut on tähän ajanut? Elämässäni ei ole mitään sisältöä. Töissä käyn vain sen takia, että hetkeksi unohdan kaiken tämän ja siellä saan aikaiseksi jotakin + siitä saa rahaa. Kotona ollessani en tee oikeastaan mitään.

Kävin tänään uimarannalla, mutta siellä oleminen oli jotenkin ahdistavaa. Halusin vain takaisin kotiin neljän seinän sisälle. Mielessäni on käynyt useampanakin päivänä, että lähtisin pyörimään keskustaan ikkuna-ostoksille, mutta en ole saanut sielläkään käytyä. Pistin itseni muutama viikko sitten kuriin, mutta se ei kestänyt kuin kaksi päivää. En syönyt herkkuja, en pelannut Rayn-pelejä, treenasin ja yritin syödä terveellisemmin. Tupakkalakkoakin yritin, mutta se kusi käsiin hetkessä.

Haluaisin vain olla kotona ja antaa asioiden olla. En aseta itselleni minkäänlaisia tavoitteita/unelmia, koska petän itseni joka kerta. Ystäväni sanoi, että vika on asenteessani, mutta millä saan muutettua asenteeni, jos en saa edes arkisia asioita hoidettua? Toinen ystäväni ehdotti ammattilaisella käymistä, mutta onko siitäkään hyötyä? En suostu syömään minkäänlaisia masennuslääkkeitä, koska en vain usko sellaiseen.

Minulla on niin paha olo syvällä sisälläni, mutta en osaa purkaa sitä ulos. Välillä tuntuu, että olisi vain helpompi heittää ns "hanskat tiskiin" ja antaa vain olla. En enää osaa auttaa ystäviäni heidän ongelmissaan, sillä en löydä ratkaisuja enää omiin ongelmiinikaan. Tuntuu, että petän kaikki ystävänikin. Olisiko oikeasti helpompaa vain olla yksin?

PaperArtist_2014-08-01_01-02-50-normal.j